Descargar 2 Pentagrama Escolar Adhesius Cicle Inicial Catala en PDF de Varios Autores

Descargar 2 Pentagrama Escolar Adhesius Cicle Inicial Catala en PDF de Varios Autores año 2005

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: 2 Pentagrama Escolar Adhesius Cicle Inicial Catala
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 17/8/2005
 • EditorialMUSICA BOILEAU
 • IdiomaEspañol
 • Género o ColecciónTextos y Formación
 • ISBN: 9788480207645
 • Valoración del libro: 4.34 de un máximo de 5
 • Votos: 169
 • Autor(a) de la reseña: Alba Abad
 • Fecha: 26/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.64 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 96
 • Incluye un resumen PDF de 8 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Editorial de Música Boileau, degana en la publicació d'obres de pedagogia musical al nostre país, posa ara el fruit de la seva llarga experiència a disposició de l'ensenyament de la música per a l'Educació Primària, amb els sis volums que conformen la sèrie"Pentagrama Escolar". Les seves autores, Carme Amat i Anna Casanova, són perfectes coneixedores de la matèria, ja que tenen una dilatada experiència en l'ensenyament de la música. De fet, ja han tingut oportunitat de plasmar en els llibres de Llenguatge Musical “Pentagrama Grau Elemental"(4 volums) i"Pentagrama Pre-llenguatge", publicats així mateix en la nostra editorial."Pentagrama Escolar"consta de sis volums, cadascun dels quals s'adapta perfectament al currículum d'Educació Primària del curs corresponent. Els continguts es presenten amb amenitat i rigor, de manera que no només eduquen la sensibilitat musical, sinó que proporcionen una sòlida base per a qui vulgui estudiar la música amb més profunditat en un futur.Cada llibre conté vuit unitats, cadascuna de les quals es divideixen, al seu torn, en vuit apartats específics, amb prou material pedagògic per treballar durant el curs, part del qual es troba al CD que acompanya a cada volum. Pentagrama Escolar 2 inclou la cantata"Història d'un Pentagrama". Els vuit apartats esmentats es desglossen de la segü...
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - DOC - EPUB - PDF - TXT - JPG. Compresión disponible CBC - TAR.XZ - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: MEGA - Dropbox - Ivoox - Torrent - Google Drive - JustBeamit - MyUpload - Mediafire
Votar:

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros de la editorial MUSICA BOILEAU