Descargar Competències Bàsiques 6º Primaria ed 2010 Valencia en PDF de Varios Autores

Descargar Competències Bàsiques 6º Primaria ed 2010 Valencia en PDF de Varios Autores año 2009

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Competències Bàsiques 6º Primaria ed 2010 Valencia
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 3/8/2009
 • EditorialEDICIONES SM
 • IdiomaValenciano
 • Género o ColecciónTextos y Formación
 • ISBN: 9788467540611
 • Valoración del libro: 4.49 de un máximo de 5
 • Votos: 193
 • Autor(a) de la reseña: Carla Carretero
 • Fecha: 22/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.8 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 80
 • Incluye un resumen PDF de 8 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Una col·lecció per a avaluar el desenvolupament de competències bàsiques, amb activitats senzilles i pràctiques orientades a resoldre problemes de la vida quotidiana.   -       Els alumnes podran treballar les competències bàsiques del currículum i autoavaluar-se. -       Prepara els alumnes per a les proves davaluació de diagnòstic. -       Conté 27 proves davaluació. -       Amb activitats que permeten integrar els seus aprenentatges en situacions diferents. -       Conté una autoavaluació i informació sobre la webquest. -       El professor comptarà amb una guia didàctica en www.smconectados.com -       Un quadern per curs.   Material per al professor: Una webquest per curs   -       Una proposta didàctica de recerca guiada en Internet. -       Se centra en lús de la informació i no en la recerca. -       Perquè els alumnes adquirisquen els coneixements a través de la transformació de la informació. -       Es contempla el treball cooperatiu, lautonomia i la responsabilitat individual. -       Entrena els alumnes en lavaluació del procés i dels resultats.   Demostració de webquest: www.primaria.librosvivos.net/webquest.html Un projecte per a avaluar el desenvolupament de competències bàsiques al llarg de letapa dEducació Primària.Són activitats senzilles i pràctiques, orientades a resoldre problemes de la vida quotidiana.Un alumne que desenvolupa les competències bàsiques:-serà capaç dorientar els seus aprentatges per a la pròpia realització personal-formarà part de la societat com a ciutadà actiu-podrà incorporar-se a la vida adulta duna manera satisfactòria-desenvoluparà un aprenentatge permanent al llarg de la vidaWebquestAquest quaderns inclouen en lùltima pàgina una proposta didàctica de cerca guida en Internet (webquest). Amb aquesta activitat es pretén que els alumnes adquirisquen els coneixements per mitjà de la transformació de la informació. En la webquest es comprén  el treball cooperatiu, lautonomia  i la responsabilitat perquè els alumnes, a més de crear, avaluen el procés i els resultats.
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - PDF - EPUB - LRF - TXT - DOC. Compresión disponible DEB - CAB - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Amazon Drive - MyUpload - Dropbox - Send U It - Torrent - Zippyshare - Mediafire - MEGA - 1fichier - Google Drive
Votar:

Otros libros en el idioma Valenciano

Otros libros del género o colección Textos y Formación

Otros libros de la editorial EDICIONES SM

Otros libros del año 2009