Descargar Valencia Llengua i Literatura 3º eso Connecta 2.0 2012 en PDF de Varios Autores

Descargar Valencia Llengua i Literatura 3º eso Connecta 2.0 2012 en PDF de Varios Autores año 2011

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Valencia Llengua i Literatura 3º eso Connecta 2.0 2012
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 5/7/2011
 • EditorialEDICIONES SM
 • IdiomaValenciano
 • Género o ColecciónTextos y Formación
 • ISBN: 9788467548433
 • Valoración del libro: 4.45 de un máximo de 5
 • Votos: 43
 • Autor(a) de la reseña: Josefa Juarez
 • Fecha: 22/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.61 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 256
 • Incluye un resumen PDF de 28 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Un plantejament metodològic basat a compaginar ladquisició dels continguts amb el desenvolupament de les competències bàsiques. En són peces clau:a) un enfocament comunicatiu orientat al desenvolupament de la comprensió i lexpressió oral i escrita, mitjançant una àmplia selecció de lectures i dactivitats;b) una proposta per a fomentar ladquisició de les competències bàsiques mitjançant la realització de tasques;c) una aproximació al treball col·laboratiu amb tres propostes trimestrals basades en la metodologia del projecte per tasques i enfocades al coneixement de lentorn autonòmic;d) un enfocament TIC, amb connexions a activitats interactives;e) una atenció a la diversitat, amb una pàgina de reforç per unitat;f) un ensenyament en valors obert a desenvolupar el pensament crític Lestructura del projecte té com a objectiu que lalumne prenga consciència del seu procés daprenentatge. Aquesta concepció progressiva i acumulativa de laprenentatge saconsegueix estructurant el llibre en dotze unitats:a) un inici dunitat que presenta el treball competencial que es desenvolupa i motiva lalumne a reflexionar.b) cada unitat consta de diversos blocs de continguts: Comprensió lectora, Taller dexpressió, Comunicació, Llengua i Literatura i un apartat de Reforç per a repassar els continguts de la unitat;c) el tancament de la unitat, Posa a prova les teues competències, culmina el treball competencial iniciat al començament de la unitat.
 • Otros formatos de descarga disponibles: XPS - PPT - PML - WORD - TXT - DOC - EPUB - PDF - BMP. Compresión disponible RAR - RPM - TBZ - ZIP - LZMA
 • Servidores habilitados: Dropbox - MEGA - Google Drive - FreakShare - Torrent - Mediafire - 1fichier
Votar:

Otros libros del género o colección Textos y Formación

Otros libros en el idioma Valenciano

Otros libros del año 2011