Descargar Coloraines 5 Anys Segundo Trimestre ed 2013 Valencia en PDF de Varios Autores

Descargar Coloraines 5 Anys Segundo Trimestre ed 2013 Valencia en PDF de Varios Autores año 2013

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Coloraines 5 Anys Segundo Trimestre ed 2013 Valencia
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 26/1/2013
 • EditorialEDICIONES SM
 • IdiomaValenciano
 • Género o ColecciónTextos y Formación
 • ISBN: 9788467561012
 • Valoración del libro: 4.32 de un máximo de 5
 • Votos: 173
 • Autor(a) de la reseña: Bernabé Santiago
 • Fecha: 13/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.56 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 31
 • Incluye un resumen PDF de 2 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: COLORAINES entra alaula respectant el ritme individual i basant-se en el potencial de cada xiquet, i partix del fet que, per a adquirir un coneixement, hi ha tantes maneresdarribar-hi com tipus de persones.El projecte proposa activitats variades i estimulants que desenvolupen totes les intel*ligències del xiquet de manera equilibrada, i assolixaixí satisfactòriament els objectius daprenentatge. Es fonamenta en tres eixos:  Atenció a la diversitat: respecta la individualitat de cada xiquet i para atenció a les seues huit intel*ligències. Atén diferents ritmes daprenentatges i destreses. Integra tots els alumnes des de les seues pròpies experiències. Educació integral i en valors: desenvolupa leducació emocional. Fomenta el raonament i la reflexió. Estimula la creativitat. Motivació de lalumne: partixdel joc i de lexperimentació prèvia. Activa latenció a través de les TIC. Afavorix el treball col*lectiu.  La seua metodologia, basada en la diversitat i la individualitat de cada persona, posa de manifest que tots disposem de múltiples intel*ligències, totes igual de vàlides iimportants.És un projecte innovador, però senzill pel que fa a la configuració, amb el qual podràs treballar de manera còmoda i organitzada perquè:* Presenta les tres àrees curriculars de lEducació Infantil a través dun enfocament globalitzador basat en les intel*ligències múltiples.* Seqüencia el treball de les unitats en ordre de progressió.* Proposa activitats multidisciplinàries i multinivell per a aconseguir un objectiu des de diferents nivells.* Treballa les emocions de manera cíclica en els tres cursos.* Exercita de manera explícita lexpressió oral, leducació emocional, els valors i la plàstica, gràcies als contes.* Oferix eines perquè les famílies simpliquen en el procés educatiu dels fills i per a fomentar la comunicació dels xiquets amb els pares.* Incorpora recursos digitals perquè els xiquets sinicien en lús de lordinador i la pissarra digital.I tot això amb lajuda de materials de suport, i una completa guia per a la seua posada en marxa, desenvolupats per experts en la disciplina, com Amparo Escamilla.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - TXT - WORD - DOC - EPUB. Compresión disponible RAR - ZIP - EML - ALZ
 • Servidores habilitados: Google Drive - Depositfiles - Zippyshare - Mediafire - Hotfile - Torrent - Dropbox - MEGA
Votar:

Otros libros del género o colección Textos y Formación

Otros libros de la editorial EDICIONES SM

Otros libros del año 2013

Otros libros en el idioma Valenciano