Descargar Angry Birds. Juga i Apren 4 Anys en PDF de Varios Autores

Descargar Angry Birds. Juga i Apren 4 Anys en PDF de Varios Autores año 2013

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Angry Birds. Juga i Apren 4 Anys
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 27/10/2013
 • EditorialLIBRERIA UNIVERSITARIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónTextos y Formación
 • ISBN: 9788415372493
 • Valoración del libro: 3.95 de un máximo de 5
 • Votos: 172
 • Autor(a) de la reseña: Pablo Pacheco
 • Fecha: 23/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.06 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 50
 • Incluye un resumen PDF de 4 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: El quadern Juga i aprèn durant les vacances és un material amè i pràctic que ajudarà el vostre fill o filla a repassar el que ha après durant el curs escolar. La proposta ha estat pensada per fer-la durant les vacances. Està organitzada en vuit setmanes, que contenen una proposta de diferents activitats relacionades amb els Angry Birds. Les activitats corresponen a les diferents àrees de coneixement que es treballen a Educació Infantil: LLENGUA (lectura i escriptura). Es treballa el desenvolupament del llenguatge i de les habilitats comunicatives: lletres, paraules, frases, endevinalles, mots encreuats, contes... MATEMàTIQUES. S'incideix en el desenvolupament de les activitats logicomatemàtiques:nombres, formes, colors, sèries, classificacions... ENTORN. Es fomenta la convivència i el coneixement de l'entorn: animals, plantes, el cos,les emocions, la higiene, la salut... PLàSTICA. Es promouen l'expressió artística i la creativitat: grafismes, traÇos, dibuixos,laberints, sanefes... JOCS. Es busca desenvolupar l'autonomia personal i la curiositat: percepció visual, codis,diferències, trencaclosques...
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - EPUB - TXT - RB - PDF - WORD. Compresión disponible ZIP - RAR - GZ - XZ
 • Servidores habilitados: Uploaded - Mediafire - Dropbox - Google Drive - Torrent - MEGA
Votar:

Otros libros de la editorial LIBRERIA UNIVERSITARIA

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2013

Otros libros del autor Varios Autores