Descargar La Galaxia de les Lletres Nivel 1 3 Anys ed 2013 Valencia en PDF de Varios Autores

Descargar La Galaxia de les Lletres Nivel 1 3 Anys ed 2013 Valencia en PDF de Varios Autores año 2013

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Galaxia de les Lletres Nivel 1 3 Anys ed 2013 Valencia
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 16/10/2013
 • EditorialEDICIONES SM
 • IdiomaValenciano
 • Género o ColecciónTextos y Formación
 • ISBN: 9788467556759
 • Valoración del libro: 4.76 de un máximo de 5
 • Votos: 110
 • Autor(a) de la reseña: Gaspar López Vásquez
 • Fecha: 31/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.43 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 32
 • Incluye un resumen PDF de 2 páginas
 • Encuadernación: Espiral
 • Descripción o resumen: El projecte La galàxia de les lletres sestructura en sis quaderns en versió pauta i enquadernats en espiral. Tots inclouen un full dadhesius per a la realització dactivitats.Nivell 1. Un quadern en format més gran per a afavorir ladaptació dels alumnes. Treballa tant la grafomotricitat com la discriminació visual i auditiva de les vocals.Nivell 2. Treballa les vocals i, u, a, e, o.Nivell 3. Treballa les consonants l, p, m, s, t, d, n, f.Nivell 4. Treballa les consonants b, v, r, c, q, g, ç, z.Nivell 5. Treballa les consonants j, h, ll, l·l, ny, x, w, k.Nivell 6. Treballa els dígrafs tj, tg, ig, tx, gü i els grups consonàntics pl, pr, bl, br, fl, fr, dr, tr, cl, cr, gl, gr.És recomanable la utilització del nivell 1 en tres anys, el nivell 2 en quatre anys i la resta dels nivells en cinc anys, però ha de ser cada mestre quidecidisca com abordar el procés lectoescriptor i en quin moment utilitzar cadanivell, atenent les necessitats dels seus alumnes.Algunes consideracions generals dels quaderns són:* Totes les lletres es presenten amb un conte, que introduïx els personatges. La lletra es treballa de manera lúdica i atractiva per als xiquets. El conte es mostra en quatre vinyetes amb el text en el revers.* El treball de cada lletra seguix les mateixesfases daprenentatge: discriminació auditiva, visual, grafia (majúscula i minúscula), síl·labes i paraules.* La grafia de totes les lletres inclou els enllaços inicials i finals.* La disminució de la grandària de les pautes per a lescriptura al llarg dels quaderns és progressiva, amb la finalitat de fer laprenentatge més seqüenciat.* Sinclouen activitats en alguns reversos, que faciliten ladaptació a les necessitats dels alumnes en el procés daprenentatge. També sinclouen alguns recursos lingüístics, com ara endevinalles, poesies...La galàxia de les lletresoferix dos llibres de lectura que continuen amb el protagonisme dels personatges. El primer dels llibres seguix la mateixa seqüència daprenentatge de les lletres, per la qual cosa es pot utilitzar simultàniament amb els quaderns.Els llibres de lectures proposen activitats de comprensió lectora per a treballar sobre el paper, i inclouen dos fulls dadhesius per a motivar laprenentatge.Lectures 1. Presenta totes les lletres de labecedari en el mateix ordre que els quaderns.  Treballa les síl·labes directes i inverses de les lletres, paraules i textos il·lustratsbreus.Lectures 2. Se centra en els grups consonàntics i les síl·labes travades, i presenta textos més complexos, amb tipologia textualdiferent i amb la introducció dediferents tipus de lletra. Treballa les vocals i, u, a, e, o.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - LRF - AZW - PDF - DOC - WORD - TXT. Compresión disponible ZIP - TZO - RAR - TAR.XZ
 • Servidores habilitados: SendSpace - Dropbox - Google Drive - Hostr - FileNurse - Amazon Drive - MEGA - Torrent - Mediafire
Votar:

Otros libros del género o colección Textos y Formación

Otros libros del año 2013

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros en el idioma Valenciano