Descargar Angry Birds. Juga i Apren 5 Anys. en PDF de Varios Autores

Descargar Angry Birds. Juga i Apren 5 Anys. en PDF de Varios Autores año 2013

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Angry Birds. Juga i Apren 5 Anys.
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 13/2/2013
 • EditorialLIBRERIA UNIVERSITARIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónTextos y Formación
 • ISBN: 9788415372509
 • Valoración del libro: 4.28 de un máximo de 5
 • Votos: 106
 • Autor(a) de la reseña: Fernanda Moreno Fernández
 • Fecha: 25/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.99 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 50
 • Incluye un resumen PDF de 6 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: El quadern Juga i aprèn durant les vacances és un material amè i pràctic que ajudarà el vostre fill o filla a repassar el que ha après durant el curs escolar. La proposta ha estat pensada per fer-la durant les vacances. Està organitzada en vuit setmanes, que contenen una proposta de diferents activitats relacionades amb els Angry Birds. Les activitats corresponen a les diferents àrees de coneixement que es treballen a Educació Infantil: LLENGUA (lectura i escriptura). Es treballa el desenvolupament del llenguatge i de les habilitats comunicatives: lletres, paraules, frases, endevinalles, mots encreuats, contes... MATEMàTIQUES. S'incideix en el desenvolupament de les activitats logicomatemàtiques:nombres, formes, colors, sèries, classificacions... ENTORN. Es fomenta la convivència i el coneixement de l'entorn: animals, plantes, el cos,les emocions, la higiene, la salut... PLàSTICA. Es promouen l'expressió artística i la creativitat: grafismes, traÇos, dibuixos,laberints, sanefes... JOCS. Es busca desenvolupar l'autonomia personal i la curiositat: percepció visual, codis,diferències, trencaclosques...
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - RTF - TXT - PPTX - EPUB - DOC - WORD - ODT. Compresión disponible RAR - IMG - ISO - ZIP
 • Servidores habilitados: MEGA - 4Shared - Filedropper - FileHosting - Dropbox - Torrent - Google Drive - Mediafire
Votar:

Otros libros del género o colección Textos y Formación

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros en el idioma Catalán