Descargar Hola, Jesús 3 Anys ed 2013 Valencia en PDF de Varios Autores

Descargar Hola, Jesús 3 Anys ed 2013 Valencia en PDF de Varios Autores año 2013

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Hola, Jesús 3 Anys ed 2013 Valencia
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 14/4/2013
 • EditorialEDICIONES SM
 • IdiomaValenciano
 • Género o ColecciónTextos y Formación
 • ISBN: 9788467561067
 • Valoración del libro: 4.76 de un máximo de 5
 • Votos: 151
 • Autor(a) de la reseña: Isidora Martínez Ruiz
 • Fecha: 22/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.34 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 37
 • Incluye un resumen PDF de 2 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Hola, Jesús és el nou projecte de Religió dSM, que fa visible el teu treball a classe i que presta atenció a la formació religiosa i a leducació en valors.El projecte Hola, Jesús per a Infantil està pensat i creat per a tu i els teus alumnes, amb una progressió adequada per a cada edat. Un projecte que motiva lalumnat, sense perdre la qualitat dels continguts i la pedagogia religiosa. Incorpora una gran varietat de materials i recursos lúdics que et seran de gran ajuda en les classes.Afavorix la MOTIVACIÓ dels teus alumnes a través dun aprenentatge experiencial i lúdic:Amb la riquesa de les il·lustracions, treballades amb diferents tècniques (estampació, collage i fotografia de plastilina), es fomenta la creativitat del xiquet.La mascota del projecte, Lo, és una gota daigua que acompanya els teus alumnes durant tot el curs i, alhora, un recurs útil per a aproximar-los a leducació emocional.Permet captar linterés de lalumne a partir duna experiència quotidiana per a ell i facilita laprenentatge des dels centres dinterés.Treballa a fons ELS TEXTOS BÍBLICSLa qualitat dels recursos didàctics és una garantia per a ladquisició dels aprenentatges principals.Tots elsnostres recursos tenen caràcter lúdic, sense deixar de ser verdaders elements pedagògics.Treballarem els textos bíblics amb molta cura, mitjançant recursos estimulants per als xiquets, com per exemple, les animacions, els quaderns de relats, les làmines daula...Promou lEDUCACIÓ EN VALORSAmb activitats que permeten comprendre, de manera senzilla, els valors cristians.Treballant leducació emocional (reconeixement, expressió i autoregulació de les emocions).Fomentant la col·laboració a laula i la vinculació de la família.
 • Otros formatos de descarga disponibles: BMP - PDF - MobiPocket - DOC - TXT - EPUB - WORD. Compresión disponible ISO - RAR - ARJ - ZIP
 • Servidores habilitados: Hotfile - Depositfiles - Google Drive - Amazon Drive - Mediafire - Dropbox - Send U It - Torrent - MEGA - MyUpload
Votar:

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros en el idioma Valenciano