Descargar Llengua Catalana i Literatura. Construïm 2015 3º eso en PDF de Varios Autores

Descargar Llengua Catalana i Literatura. Construïm 2015 3º eso en PDF de Varios Autores año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Llengua Catalana i Literatura. Construïm 2015 3º eso
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 6/12/2015
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónTextos y Formación
 • ISBN: 9788466138437
 • Valoración del libro: 4.6 de un máximo de 5
 • Votos: 134
 • Autor(a) de la reseña: Matilda Moral
 • Fecha: 28/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.12 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 320
 • Incluye un resumen PDF de 36 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Llibre de llengua catalana i literatura del Projecte Construïm, que tracta les competències des de múltiples vessants i ofereix recursos i entorn de treball digital per a alumnes i mestres.CONSTRUÏM és un nou projecte educatiu... GLOBAL Perquè recorre totes les etapes educatives i seqüencia els con- tinguts de tots els cursos establint ponts des d'Infantil fins a l'ESO.PROXIMITAT Perquè és un projecte fet des de l'escolta activa i el diàleg constant amb l'escola, un projecte que comparteix, amb mestres, professors, alumnes i famílies, els reptes de l'educació davant les noves situacions socials. INNOVACIÓ Perquè acompanya en la introducció de metodologies innovadores a l'aula que reforcen l'enfocament competencial del projecte, i posa la tecnologia al servei de l'escola i de l'èxit educatiu. COMPROMÍS Perquè es materialitza en solucions, continguts, eines, recursos i serveis a mida i ofereix als centres un suport directe en qualsevol moment del curs escolar mantenint un contacte permanent per a la millora contínua dels nostres materials. En l'etapa de Secundària, Construïm proposa que l'alumne sigui l'eix principal del procés d'aprenentatge, basant-se en aquests tres principis:LA REFLEXIÓ Construïm convida que la reflexió sigui el motor de l'aprenentatge: els conceptes teòrics s'adquireixen a través de l'a...
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - OEB - EPUB - PDB - DOC - WORD - TCR - PDF. Compresión disponible TGZ - ALZ - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Mediafire - Torrent - ADrive - WeTransfer - Filedropper - MEGA - Dropbox - Google Drive
Votar:

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros del género o colección Textos y Formación

Otros libros en el idioma Catalán