Descargar Ciències Socials 2º Educacion Primaria Integrat Saba ed 2015 (Valenciano) en PDF de Varios Autores

Descargar Ciències Socials 2º Educacion Primaria Integrat Saba ed 2015 (Valenciano) en PDF de Varios Autores año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Ciències Socials 2º Educacion Primaria Integrat Saba ed 2015 (Valenciano)
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 2/2/2015
 • EditorialEDICIONES SM
 • IdiomaValenciano
 • Género o ColecciónTextos y Formación
 • ISBN: 9788467578911
 • Valoración del libro: 4.93 de un máximo de 5
 • Votos: 94
 • Autor(a) de la reseña: Magdalena Sosa
 • Fecha: 2/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.89 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 136
 • Incluye un resumen PDF de 14 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El projecte Saba per a Ciències Socials promou la reflexió i el saber fer a través de la contextualització dels continguts i l'aprenentatge visual.El projecte Saba per a Ciències Socials promou la reflexió i el saber fer a través de la contextualització dels continguts i l'aprenentatge visual.Et presentem Saba: un projecte global per a totes les etapes educatives basat en un model sòlid d'educació en valors, en l'eix del qual es troba l'alumne i la millora dels seus resultats a través de l'atenció als diferents ritmes i estils d'aprenentatge. Un projecte que naix des de la vocació de servei i suport al mestre en la seua tasca, i el dota dels recursos idonis per al seu dia a dia. I que és el reflex del nostre compromís amb l'educació a través de la introducció flexible de noves metodologies i tecnologia eficaces per a la millora de la qualitat educativa.En SM sabem que educar és fer créixer. L'educació, com la saba, nodreix, fa créixer, genera vida i es troba en una renovació constant. L'educació és la saba nova que alimenta el futur.Aquestes en són les arrels pedagògiques:L'alumne com a eix fonamental: El verdader protagonista del procés educatiu és l'alumne. Cada persona té una única manera de percebre la realitat. Amb les eines que incorpora Saba, es facilita als alumnes l'acostament dels contingut...
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - TXT - DOC - EPUB - WORD. Compresión disponible ARC - RAR - IMG - ZIP
 • Servidores habilitados: FileHosting - Dropbox - FreakShare - Google Drive - Hostr - Mediafire - Torrent - MEGA
Votar:

Otros libros de la editorial EDICIONES SM

Otros libros del género o colección Textos y Formación

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros del año 2015

Otros libros en el idioma Valenciano