Descargar Religió 1º eso Agora Saba ed 2015 en PDF de Varios Autores

Descargar Religió 1º eso Agora Saba ed 2015 en PDF de Varios Autores año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Religió 1º eso Agora Saba ed 2015
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 17/2/2015
 • EditorialEDICIONES SM
 • IdiomaValenciano
 • Género o ColecciónTextos y Formación
 • ISBN: 9788467582390
 • Valoración del libro: 4.44 de un máximo de 5
 • Votos: 126
 • Autor(a) de la reseña: Carlos Calderon
 • Fecha: 8/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.39 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 128
 • Incluye un resumen PDF de 13 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El projecte ÀGORA per a Secundària ofereix un punt de trobada entre la Bíblia i l'actualitat on el diàleg fe-cultura es converteix en el protagonista a través de la paraula i el debat.El projecte ÀGORA per a Secundària ofereix un punt de trobada entre la Bíblia i l'actualitat on el diàleg fe-cultura es converteix en el protagonista a través de la paraula i el debat.Facilita un aprenentatge competencial útil per a la vida dels alumnes, i contribueix així a la seua formació integral i a la seua inserció social.  En SM sabem que educar és fer créixer. L'educació, com la saba, nodreix, fa créixer, genera vida i es troba en una renovació constant. Et presentem Saba: un projecte global per a totes les etapes educatives basat en un model sòlid d'educació en valors, en l'eix del qual es troba l'alumne i la millora dels seus resultats a través de l'atenció als diferents ritmes i estils d'aprenentatge. Un projecte que naix des de la vocació de servei i suport al mestre en la seua tasca, i el dota dels recursos idonis per al seu dia a dia. I que és el reflex del nostre compromís amb l'educació a través de la introducció flexible de noves metodologies i tecnologia eficaces per a la millora de la qualitat educativa. Les claus de Saba: Comprendre per a aprendre: Perquè la comprensió és la cl...
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - DOC - DOCX - TIFF - SNB - WORD - EPUB - GIF - PDF. Compresión disponible TZO - ZIP - CBR - RAR
 • Servidores habilitados: Google Drive - Mediafire - Torrent - Dropbox - MEGA
Votar:

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros en el idioma Valenciano

Otros libros de la editorial EDICIONES SM