Descargar Supercompetentes En... Lengua Castellana. Cuaderno de Actividades 1. Construïm ed 2015 2º Educacion Primaria en PDF de Varios Autores

Descargar Supercompetentes En... Lengua Castellana. Cuaderno de Actividades 1. Construïm ed 2015 2º Educacion Primaria en PDF de Varios Autores año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Supercompetentes En... Lengua Castellana. Cuaderno de Actividades 1. Construïm ed 2015 2º Educacion Primaria
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 12/6/2015
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónTextos y Formación
 • ISBN: 9788466137850
 • Valoración del libro: 4.49 de un máximo de 5
 • Votos: 105
 • Autor(a) de la reseña: Rodrigo Pacheco
 • Fecha: 15/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.42 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 32
 • Incluye un resumen PDF de 3 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Quadern d'activitats de llengua castellana per consolidar aprenentatges i desenvolupar competències de manera transversal.CONSTRUÏM és un nou projecte educatiu:GLOBAL Perquè recorre totes les etapes educatives i seqüencia els continguts de tots els cursos establint ponts des d'Infantil fins a l'ESO.PROXIMITAT Perquè és un projecte fet des de l'escolta activa i el diàleg constant amb l'escola, un projecte que comparteix, amb mestres, professors, alumnes i famílies, els reptes de l'educació davant les noves situacions socials.INNOVACIÓ Perquè acompanya en la introducció de metodologies innovadores a l'aula que reforcen l'enfocament competencial del projecte, i posa la tecnologia al servei de l'escola i de l'èxit educatiu.COMPROMÍS Perquè es materialitza en solucions, continguts, eines, recursos i serveis a mida i ofereix als centres un suport directe en qualsevol moment del curs escolar mantenint un contacte permanent per a la millora contínua dels nostres materials.Claus del Projecte CONSTRUÏM a Primària:COMPETÈNCIES BÀSIQUES Orienta cap a un aprenentatge eficaç fomentant la transversalitat dels continguts, la funcionalitat dels aprenentatges i l'autonomia de l'alumnat, a la vegada que els prepara per superar amb èxit les proves de competències al cicle mitjà i superior.INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLESIntrodueix e...
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - PML - JPEG - WORD - PDF - OEB - TXT - TCR - EPUB. Compresión disponible LHA - ZIP - RAR - XZ
 • Servidores habilitados: Mediafire - Torrent - MEGA - 4Shared - MyUpload - FreakShare - Dropbox - Google Drive
Votar:

Otros libros del género o colección Textos y Formación

Otros libros del año 2015