Descargar Religió Catòlica 6º Educacion Primària Proyecto nou Kairé ed 2016 en PDF de Varios Autores

Descargar Religió Catòlica 6º Educacion Primària Proyecto nou Kairé ed 2016 en PDF de Varios Autores año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Religió Catòlica 6º Educacion Primària Proyecto nou Kairé ed 2016
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 16/10/2016
 • EditorialEDICIONES SM
 • IdiomaValenciano
 • Género o ColecciónTextos y Formación
 • ISBN: 9788467584691
 • Valoración del libro: 4.16 de un máximo de 5
 • Votos: 186
 • Autor(a) de la reseña: Monserrat Hidalgo
 • Fecha: 24/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.66 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 96
 • Incluye un resumen PDF de 11 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El projecte Nou Kaire treballa l'educació integral. Vincula els continguts de l'àrea de Religió al món emocional dels alumnes. Promou la lectura bíblica i desenvolupa les intel*ligències múltiples.Educació emocional: El projecte Saba Nou Kaire assumeix el repte d'una educació integral que transmet els continguts de l'àrea de Religió i els vincula al món emocional de l'alumne. Intel·ligències múltiples: Es treballen a fons els textos bíblics i es proposen activitats diverses perquè cada alumne integre els continguts a partir de les seues capacitats. Aprenentatge basat en l'experiència: Aprenentatge des dels centres d'interés de l'alumne. Aprenentatge cooperatiu: Junts aprenem més i millor. Activitats per a portar a terme individualment i en equip. Motivador: Àmplia varietat de recursos que ajuden a captar l'atenció de l'alumne. Nou Kairé forma part del projecte Saba un projecte global per a totes les etapes educatives basat en un model sòlid d'educació en valors, en l'eix del qual es troba l'alumne i la millora dels seus resultats a través de l'atenció als diferents ritmes i estils d'aprenentatgeEn SM sabem que educar és fer créixer. L'educació, com la saba, nodreix, fa créixer, genera vida i es troba en una renovació constant. Et presentem Saba: un projecte global per a totes l...
 • Otros formatos de descarga disponibles: MOBI - WORD - PDF - EPUB - TXT - DOC. Compresión disponible ZIP - DMG - RAR
 • Servidores habilitados: Google Drive - Dropbox - Send U It - Filedropper - MEGA - Torrent - FileNurse - Hotfile - FileHosting - Mediafire
Votar:

Otros libros del año 2016

Otros libros del género o colección Textos y Formación

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros en el idioma Valenciano

Otros libros de la editorial EDICIONES SM