Descargar Religió Catòlica 4º eso Agora ed 2016 en PDF de Varios Autores

Descargar Religió Catòlica 4º eso Agora ed 2016 en PDF de Varios Autores año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Religió Catòlica 4º eso Agora ed 2016
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 30/12/2016
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónTextos y Formación
 • ISBN: 9788466140416
 • Valoración del libro: 3.93 de un máximo de 5
 • Votos: 106
 • Autor(a) de la reseña: Hanna Gómez Ruiz
 • Fecha: 14/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.24 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 128
 • Incluye un resumen PDF de 14 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El projecte ÀGORA per a Secundària ofereix un punt de trobada entre la Bíblia i l'actualitat en el qual el diàleg fe-cultura esdevé el protagonista principal per mitjà de la paraula i el debat.El projecte ÀGORA per a Secundària ofereix un punt de trobada entre la Bíblia i l'actualitat en el qual el diàleg fe-cultura esdevé el protagonista principal per mitjà de la paraula i el debat.Facilita un aprenentatge competencial útil per a la vida dels alumnes, contribuint així a la seva formació inte­gral i inserció social.CONSTRUÏM és un nou projecte educatiu... GLOBAL Perquè recorre totes les etapes educatives i seqüencia els continguts de tots els cursos establint ponts des d'Infantil fins a Batxillerat.PROXIMITAT Perquè és un projecte fet des de l'escolta activa i el diàleg constant amb l'escola, un projecte que comparteix, amb mestres, professors, alumnes i famílies, els reptes de l'educació davant les noves situacions socials. INNOVACIÓ Perquè acompanya en la introducció de metodologies innovadores a l'aula que reforcen l'enfocament competencial del projecte, i posa la tecnologia al servei de l'escola i de l'èxit educatiu. COMPROMÍS Perquè es materialitza en solucions, continguts, eines, recursos i serveis a mida i ofereix als centres un suport directe en qualsevol moment del curs escolar mantenint un ...
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - DjVu - LRF - EPUB - PDF - AZW - DOC - TCR - WORD. Compresión disponible BZ - ZIP - RAR - XZ - CPIO
 • Servidores habilitados: Torrent - Zippyshare - MEGA - Mediafire - Openload - Dropbox - Google Drive
Votar:

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros en el idioma Catalán