Descargar Projecte Rialles 4 Anys Educacion Infantil Segundo Trimestre ed 2 016 en PDF de Varios Autores

Descargar Projecte Rialles 4 Anys Educacion Infantil Segundo Trimestre ed 2 016 en PDF de Varios Autores año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Projecte Rialles 4 Anys Educacion Infantil Segundo Trimestre ed 2 016
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 13/3/2016
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónTextos y Formación
 • ISBN: 9788466140478
 • Valoración del libro: 4.84 de un máximo de 5
 • Votos: 166
 • Autor(a) de la reseña: Regina Costa
 • Fecha: 21/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.99 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 224
 • Incluye un resumen PDF de 24 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: RIALLES, una proposta creada per tal d'ajudar els teus alumnes en la gestió de les seves emocions, creativitat i capacitat de relació i interacció social.CLAUS DEL PROJECTE RIALLESEDUCACIÓ EMOCIONAL A través de diferents materials i de forma continua, RIALLES ofereix una progressió en el coneixement i la regulació de les emocions. Tot això es recolza en un fil conductor motivador que t'ajudarà a aprofundir-hi.PENSAMENT LOGICOMATEMÀTICEl fet que l'alumne construeixi el seu aprenentatge a partir de la seva pròpia experiència és bàsic per aconseguir una comprensió i interiorització adequades. A través del pensament, el diàleg, el joc i la manipulació, els alumnes adquireixen nocions logicomatemàtiques. RIALLES et permetrà acompanyar-los durant el seu procés de raonament, respectant els diferents ritmes i individualitats de l'aula.APRENENTATGE DE LA LLENGUA És fonamental en l'etapa d'Infantil que l'alumne treballi la comprensió i l'expressió oral, així com les seves capacitats bàsiques prèvies a la lectura i l'escriptura. Amb aquest objectiu, RIALLES fomenta el pensament lingüístic verbal en cinc àmbits de contingut i d'una forma progressiva i pautada.APRENEM JUNTSQuan treballem plegats aprenem més, de manera més significativa i també amb moltes més RIALLES. És per això que el nostre projecte desenvolupa una ...
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - EPUB - DOC - PDF - WORD. Compresión disponible RAR - AZW3 - ZIP - TBZ - LHA
 • Servidores habilitados: Torrent - Mediafire - Google Drive - Dropbox - MEGA - 4Shared
Votar:

Otros libros del género o colección Textos y Formación

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial CRUILLA