Descargar Diverestiu d Aventures 2º Educacion Primaria en PDF de Varios Autores

Descargar Diverestiu d Aventures 2º Educacion Primaria en PDF de Varios Autores año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Diverestiu d Aventures 2º Educacion Primaria
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 18/4/2016
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónTextos y Formación
 • ISBN: 9788466140942
 • Valoración del libro: 4.59 de un máximo de 5
 • Votos: 162
 • Autor(a) de la reseña: Bernabé López Martínez
 • Fecha: 28/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.23 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 64
 • Incluye un resumen PDF de 6 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: DiverEstiu, una proposta original i refrescant per a l'estiu, perquè els nens i nenes de primària repassin i aprenguin divertint-se .CLAUS DELS QUADERNS DIVERESTIU* Equilibri perfecte entre els continguts lúdics i els escolars. Amb activitats que fugen d'allò tradicional i es converteixen en reptes per resoldre jocs i desxifrar enigmes. * Repàs interdisciplinari per mitjà d'un desenvolupament competencial. En el qual s'hi aborden els continguts de Llengua, Matemàtiques, Ciències Naturals, Ciències Socials i Anglès, amb activitats seqüenciades, competencials i contextualitzades que combinen objectius de les diferents matèries.* Disseny atractiu amb recursos gràfics propis del còmic o de revistes infantils. Un disseny que desperta l'interès dels nens i que juga un paper primordial tant en la comprensió de les activitats com en la motivació. * Animació a la lectura. Gràcies a temàtiques adequades per a cada edat (fantasia, misteri, humor...) que recolzen en les DiverLectures, una acurada selecció de fragments de lectures del Vaixell de Vapor.* Entrenament de la competència lectora. Amb una selecció de textos pertanyents a diferents àmbits comunicatius: vida personal (avisos, cartes, correus electrònics...), vida quotidiana (horaris, pàgines web, llistats de preus, receptes...) i vida acadèmica (gràfiques, map...
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - WORD - DOC - TXT - PDF. Compresión disponible ZIP - DMG - RAR
 • Servidores habilitados: MEGA - Torrent - BitShare - Dropbox - Google Drive - Mediafire - Uploaded - FileNurse
Votar:

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros del género o colección Textos y Formación

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial CRUILLA