Descargar Quadern Cultura de les Religions 4º eso Construim en PDF de Varios Autores

Descargar Quadern Cultura de les Religions 4º eso Construim en PDF de Varios Autores año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Quadern Cultura de les Religions 4º eso Construim
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 18/5/2016
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónTextos y Formación
 • ISBN: 9788466140706
 • Valoración del libro: 4.63 de un máximo de 5
 • Votos: 142
 • Autor(a) de la reseña: Nazaret Andres
 • Fecha: 29/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.9 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 72
 • Incluye un resumen PDF de 5 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Quadern d'activitats de Cultura de les religions del Projecte Construïm, que tracta les competències des de múltiples vessants i ofereix recursos i entorn de treball digital per a alumnes i mestres.CONSTRUÏM és un nou projecte educatiu... GLOBAL Perquè recorre totes les etapes educatives i seqüencia els continguts de tots els cursos establint ponts des d'Infantil fins a Batxillerat.PROXIMITAT Perquè és un projecte fet des de l'escolta activa i el diàleg constant amb l'escola, un projecte que comparteix, amb mestres, professors, alumnes i famílies, els reptes de l'educació davant les noves situacions socials. INNOVACIÓ Perquè acompanya en la introducció de metodologies innovadores a l'aula que reforcen l'enfocament competencial del projecte, i posa la tecnologia al servei de l'escola i de l'èxit educatiu. COMPROMÍS Perquè es materialitza en solucions, continguts, eines, recursos i serveis a mida i ofereix als centres un suport directe en qualsevol moment del curs escolar mantenint un contacte permanent per a la millora contínua dels nostres materials.En l'etapa de Secundària, Construïm proposa que l'alumne sigui l'eix principal del procés d'aprenentatge, basant-se en aquests tres principis: LA REFLEXIÓ Construïm convida que la reflexió sigui el motor de l'aprenentatge: els conceptes teòrics s'adquireixen...
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - DOC - TXT - PDF - EPUB. Compresión disponible IMG - ZIP - RAR - Z - JAR
 • Servidores habilitados: Torrent - DivShare - Gett - MEGA - Amazon Drive - Google Drive - Uploaded - Dropbox - SendSpace - Mediafire
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial CRUILLA