Descargar Somriures 5 Anys, Educacion Infantil 1er Trimestre ed 2016 en PDF de Varios Autores

Descargar Somriures 5 Anys, Educacion Infantil 1er Trimestre ed 2016 en PDF de Varios Autores año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Somriures 5 Anys, Educacion Infantil 1er Trimestre ed 2016
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 26/7/2016
 • EditorialEDICIONES SM
 • IdiomaValenciano
 • Género o ColecciónTextos y Formación
 • ISBN: 9788467587579
 • Valoración del libro: 4.42 de un máximo de 5
 • Votos: 71
 • Autor(a) de la reseña: Sara Jiménez Jiménez
 • Fecha: 13/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.89 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 240
 • Incluye un resumen PDF de 28 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: SOMRIURES. Una proposta creada per a ajudar els teus alumnes en la gestió de les emocions, la creativitat i la capacitat de relació i interacció socialeducació emocional a través de diferents materials i d'una manera continuada, somriures oferix una progressió en el coneixement i la regulació de les emocions. i tot això basat en un motivador fil conductor que t'ajudarà a aprofundir-hi.  pensament logicomatemàtic el fet que el xiquet construïsca el seu aprenentatge a partir de la pròpia experiència és basic per a aconseguir una comprensió i interiorització adequades. a través del pensament, del diàleg, del joc i de la manipulació, els alumnes adquirixen nocions logicomatemàtiques. somriures et permetrà acompanyar-los en el procés de raonament, respectant els diferents ritmes i individualitats de l'aula.  aprenem junts quan treballem junts, aprenem més, de manera més significativa i també, amb un major nombre de somriures. per això, el projecte desenvolupa una proposta metodològica que inclou un temps i un espai per a treballar en gran grup i en petit grup.  en somriures també es desenvolupa: aprendre a pensar. per a fomentar d'una manera senzilla, sistemàtica i eficaç, l'aprenentatge significatiu i l'autèntica comprensió a través del pensament profund. educació mediambiental. per a educar e...
 • Otros formatos de descarga disponibles: CSV - PRC - WORD - EPUB - MobiPocket - FB2 - DOC - TXT - PDF. Compresión disponible ZIP - RAR - DMG
 • Servidores habilitados: Dropbox - BitShare - Google Drive - Mediafire - MEGA - 1fichier - Ivoox - Torrent
Votar:

Otros libros del género o colección Textos y Formación

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros del año 2016

Otros libros en el idioma Valenciano

Otros libros de la editorial EDICIONES SM